2013 m. kovo 14 d., ketvirtadienis

Nuostabiosios citrinos / Wonderful lemons=)

 Citrinmedis, kurį radau Ibizoj J.Jagger dukros viloj:)
Lemon tree in Ibiza at J.Jagger's daugther's villa.

Kaip žinote, citrinos medis (The Lemon Tree) yra garsus įvairių citrinų ir laimo vaisių veislėmis. Galite valgyti vaisius įvairiais būdais: jūs galite valgyti minkštimą, išspausti sultis, paruošti gėrimus, šerbetus, pyragaičius, ir tt .. Jis turi daug privalumų, tačiau įdomiausias - poveikis cistoms ir navikams. Šis augalas yra patikrinta priemonė nuo visų vėžio tipų . Vieni sako, kad tai yra labai naudinga prie visų vėžio rūšių.
Jis taip pat turi antimikrobinį poveikį nuo bakterinių infekcijų ir grybelių, veiksmingas nuo vidinių parazitų ir kirminų, jis reguliuoja kraujo spaudimą, kuris yra per didelis, tai yra antidepresantas, kovoja su stresu ir nervų sutrikimu.
Šios informacijos šaltinis yra įspūdingas: jis yra kilęs iš vieno į didžiausių vaistų gamintojų pasaulyje, kuris sako, kad nuo 1970 m. daugiau nei 20 laboratorinių testų pagalba , buvo įrodyta, kad jis naikina 12 rūšių vėžio piktybines ląsteles , įskaitant gaubtinės žarnos vėžio, krūties vėžio, prostatos, plaučių ir kasos ...
Šio augalo sudėtinės dalys turi 10.000 kartų didesnį poveikį nei tokio vaisto, kaip Adriamycin, kuris dažniausiai naudojamas vaistas chemoterapijos pasaulyje, kad sulėtinti vėžio ląstelių augimą.
Ir dar labiau stebina: gydymo būdas su citrinų ekstraktu naikina tik piktybines vėžio ląsteles ir neturi įtakos sveikosioms ląstelėms.

Citrinų sulčių su šiltu vandeniu sveikatai privalumai:
  • Stiprina imuninę sistemą.
  • Subalansuoja pH.
  • Padeda lieknėti.
  • Padeda virškinti.
  • Veikia kaip švelnus, natūralus diuretikas.
  • Valo odą.
  • Aprūpina vandeniu limfinę sistemą.
 Taip pat citrinas galite panaudoti kaip:
  • Detoksikacijos priemonę, nes jos švarina virškinimo sistemą ir balansuoja šarmingumo lygius kraujotakoj, palaiko švarą:)
  • Namams tvarkyti: gaivus kvapas ir naturalus rūgštigumas - puikus valiklis, baliklis namuose.
  • Burnos higienai ir sveikatai palaikyti: gaiviam burnos kvapui bei paprastoms burnos problemoms gydyti.
  • Vitaminų, mineralų ir maistingumo šaltinis: turtingos vitaminų C ir B, fosforo, baltymų, magnio, kalcio, ląstelienos, flavonoidų.
  • Šviesina odą: ir iš vidaus, ir iš išorės citrinos gali padėti palaikyti sveiką ir švytinčią odą.
Citrinos: kovoja su infekcijomis ir padeda apsisaugoti nuo jų;
Lemons : help prevent and treat infections;
  • degina riebalus / Burns fats;
  • gaivina, vėsina / refreshing, cooling food;
  • kovoja su vėžiu / cancer fighting food.
 
Taip pat citrinos natūraliai gydo nuo kalcio nuosėdų, kurios formuoja ikstų akmenis.
Citrinų sultys turi aukščiausią citrato lygį iš visų citrusinių vaisių sulčių, citratas padeda tirpdyti bet kurias kalcio nuosėdas, kurios tampa inkstų akmenimis.
 
Kur dar naudinga panaudoti citrinas?
Žiemą citrina atsiduria būtiniausių maisto produktų krepšelyje: skaniname arbatą, ji padeda apsisaugoti nuo gripo. Tačiau citriną panaudoti galima ir kur kas įvairiau!
Citrina, suteikianti gaivios rūgštelės jūsų gaminamiems patiekalams ir gėrimams, gali būti nepaprastai naudinga tiek puoselėjant grožį, tiek buityje. Citrinoje esančios vaisių rūgštys turi stiprų antibakterinį poveikį, o gaivus kvapas padeda natūraliai atgaivinti aplinkos orą. Taigi, kaip galima efektyviai panaudoti citriną ne tik virtuvėje?
Metalas. Varis, žalvaris, chromas žvilgės kaip nauji, jei patrinsite citrinos pusele – lengvai išvalysite nuosėdas vienu brūkštelėjimu. Jei prieš tai perpjautą citrinos puselę pamirkysite druskoje, efektas bus dar geresnis.
Dušo kabinos sienelės ir užuolaidos. Šioms greitai nešvarumus kaupiančioms vietoms valyti tikrai nebūtini stiprūs abrazyviniai chemikalai. Išspauskite kelias citrinas, supilkite sultis į buteliuką su purškiamuoju antgaliu ir nupurkškite dušo sienelių ar užuolaidų paviršių, vonios kambario plyteles. Citrinos rūgštis suardys kieto vandens nuosėdas, suminkštins prikibusius muilo purslus. Be to, dezinfekuos ir pakvepins vonios kambarį.
Indai. Jei ką tik baigėsi indų ploviklis, neskubėkite į parduotuvę pirkti naujo. Paimkite citriną, perpjaukite pusiau, ant minkštimo užberkite truputį sodos ir darbuokitės tarsi kempine. Smarkiai trinti nereikės – nešvarumai nuo indų greitai nusiplaus.
Skalbiniai. Jei kartu su skalbiamąja priemone įpilsite keletą šaukštų šviežiai spaustų citrinos sulčių, jūsų skalbiniai maloniai kvepės švara. Ypač naudinga tai padaryti skalbiant blogo kvapo prisigėrusius darbinius, sporto rūbus.
Langai. 4 arbatinius šaukštelius citrinos sulčių sumaišykite su 1 stikline vandens ir turėsite gaiviai kvepiantį langų valiklis. Citrinų rūgštis suminkština nešvarumus, šis valiklis nepaliks ant stiklo dryžių, vandens žymių.
Pjaustymo lentelė. Nuplaukite medinę pjaustymo lentelę vandeniu ir įtrinkite perpjautos citrinos minkštimu, palikite 10 minučių ir, jei reikia, nuskalaukite (nebūtina). Taip ne tik dezinfekuosite, bet ir panaikinsite nemalonų kvapą.
Sunkiai išvalomos vietos. Sumaišykite šiek tiek citrinos sulčių su boru ir pasidarykite pastos. Senu dantų šepetėliu įtrinkite šio gaiviai kvepiančio valiklio į tarpus tarp plytelių ar rantelius aplink kriauklės nutekamąjį vamzdį, vėliau švariai nuplaukite vandeniu.
Stiklinės vazos. Išspauskite citrinos sulčių, atskieskite vandeniu (santykis 1:1). Supilkite mišinį į vazą, grafiną ar arbatinuką, palikite nusistovėti 3–4 valandas, išskalaukite. Taip išplausite dėmes iš indo vidaus, kur nepasiekiate nei kempinėle, nei šepetėliu.
Plaukų balzamas. Citrinos sultis atskieskite vandeniu, santykiu 1:3. Šiuo skysčiu nuskalaukite ištrinktus plaukus – jis akimirksniu atgaivins spalvą, plaukai taps švelnesni, glotnesni.
Rankų odai. Jei rankų odą nusėjo dėmėmis (pvz., pjaustėte burokėlius ar skutote bulves) – patrinkite tas vietas citrinos skiltele. Oda turėtų pašviesėti.
Nagai. Kad nagai būtų tvirti, sveiki ir stiprūs, juos rekomenduojama kartą per savaitę palepinti citrinų terapija: suleiskite nagus į citrinos minkštimą, palaikykite 5 minutes, o tada rankas nuplaukite, odeles aplink nagus įtrinkite alyvuogių aliejumi.
Organizmo valymas citrinomis. Citrina – viena veiksmingiausių ir dažnai naudojamų organizmo valymo ir dezinfekcijos priemonių. Citrina padeda šalinti šlakus, turi atkuriamąjį, regeneruojamąjį poveikį. Valant organizmą citrinų sultimis, rekomenduojama gerti jas neskiestas, likus pusvalandžiui iki valgio. Sultys geriamos visą dieną, galima po pusę stiklinės. Beje, sultis rekomenduojama vartoti šviežiai spaustas.

Kaip jūs galite naudoti visą citriną be atliekų? Tiesiog .. nuplauti, įdėti citriną į jūsų šaldytuvą, šaldiklyje. Kai citrina sušąla, imti savo trintuvę, sutarkuokite visą citriną (nereikia valyti) ir pabarstykite ja savo maistą.

Pabarstykite daržovių salotas, ledus, sriubas, košes, makaronus, ryžius, sušį,... Sąrašas yra begalinis. Visi produktai staiga įgaus naują gerą skonį,..
Labiausiai tikėtina, kad jūs vartojote citriną dėl sulčių ir vitamino C. Ne daugiau. Dabar, kada jūs sužinojote apie šią citrinos paslaptį, jūs galite ją naudoti net greito paruošimo maistui. Koks yra pagrindinis privalumas taip vartoti citriną be to kad nelieka jos atliekų ir suteikiamas naujas patiekalų skonis?
Taigi - citrinos žievelėje yra 5 - 10 kartų daugiau vitaminų nei citrinos sultyse. Ir mes tą viską išmetame. Bet dabar, atlikus šią paprastą visos citrinos užšaldymo procedūrą ir ja apibarsčius savo maistą, galite valgyti visas maistingąsias medžiagas, ir maistas ir jūs būsite dar sveikesni. Taip pat yra gerai, kad citrinos žievelės yra stiprus reduktorius nuodingų elementų iš organizmo šalinime.
Todėl įdėkite nuplautą citriną į šaldiklį, ir tada sutarkavus pabarstykite savo valgį kiekvieną dieną. Tai yra raktas į jūsų maisto skonio pagerinimą ir į jūsų sveikesnį ir ilgesnį gyvenimą! Tai citrinos paslaptis! Geriau vėliau negu niekada, tiesa? Nuostabi citrinos nauda!
Citrinos (Citrus) yra stebuklingas produktas žudantis vėžines ląsteles. Jis yra 10.000 kartų stipresnis nei chemoterapija. Kodėl mes nieko nežinome apie tai? O gi todėl, kad laboratorijas domina sintetinė versija, kuri atneša jiems didžiulius pelnus. Dabar galite padėti draugui bėdoje, suteikiant jam ar jai žinias, kad citrinos sultys yra naudingos ligų prevencijai. Jos skonis yra malonus ir jis neturi tokio baisaus poveikio kaip chemoterapija. Kiek žmonių mirs, kol tai bus laikoma griežčiausioje paslaptyje, kad nebūtų pakenkta stambiųjų korporacijų multimilijoninėms pajamoms?